enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpkirsehirkirsehirhaber
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
ResimLink - Resim Yükle
ResimLink - Resim Yükle

MÜSİAD Kırşehir 107. MÜSİAD Genel İdare Kurulu Toplantısına Katıldı

MÜSİAD Kırşehir 107. MÜSİAD Genel İdare Kurulu Toplantısına Katıldı
ResimLink - Resim Yükle
23.09.2023 13:52
A+
A-

MÜSİAD Kırşehir 107. MÜSİAD Genel İdare Kurulu Toplantısına Katıldı

Müstakil İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Kırşehir Başkanı Enes Mehmet Polat ve beraberindeki heyet, MÜSİAD Genel Merkez tarafından organize edilen ve 22-24 Eylül tarihleri arasında Karaman’da gerçekleştirilen 107. Genel İdare Kurulu (GİK) toplantısına katıldı.

MÜSİAD Kırşehir Başkanı Enes Mehmet Polat ve beraberindeki heyet, MÜSİAD Genel Merkez tarafından 22-24 Eylül tarihleri arasında Karaman’da gerçekleştirilen 107. Genel İdare Kurulu (GİK) toplantısına katılım sağladı. Söz konusu toplantıya MÜSİAD bünyesinde yer alan, yurt içi ve yurt dışı şubelerden gelen dernek başkanlarının yanı sıra dernek üyelerinden de oluşan 600’e yakın iş adamı katılım gerçekleştirdi.
Yatırımcılarla İstişareler Gerçekleştirdik
Genel İdare Kurulu toplantısının kendileri için çok verimli geçtiğini ve yatırımcılarla karşılıklı istişarelerde bulunduklarını belirten Başkan Polat, “Genel Merkezimizin düzenlediği ve MÜSİAD Karaman şubemizin ev sahipliği yaptığı bu toplantıda MÜSİAD Kırşehir’i temsilen, dünyanın birçok bölgesinden gelen yatırımcı iş adamlarımızla ve dernek başkanlarımızla üretim, istihdam ve yatırımcı ilişkileriyle ilgili bilgi alışverişi gerçekleştirdik.
İş İnsanlarına Kırşehir’i Anlattık
Kırşehir’in bulunduğu konum itibariyle kuzey, güney, doğu ve batı bölgelerini bağlayan hattın üzerinde olduğunu ve arkeolojik çalışmalardan da anlaşıldığı üzere şehrin hem İpek yolu hem de İpek yolundan daha eski bir ticaret yolu üzerinde kurulduğundan bahseden Başkan Polat, “Ulaşım kolaylığı ticarette en önemli göstergelerden biridir ve şehrimiz çevre illerin tam ortasında yer almaktadır. Bu durum da pazara yakınlık açısından iş insanlarının yatırım yapabilmesi için göz önünde bulundurdukları önemli bir parametredir. Masaja mı ihtiyacınız var? etiler olgun escort kızları yorgunluğunuzu ve stresinizi almak için sizleri bekliyor. Gerçekleştirilen toplantıda da yatırımcılarımıza şehrimizin bölgesel potansiyelinden bahsettik ve onlara Kırşehir’e yatırım yapmaları hususunda çağrıda bulunduk.” diyerek sözlerini noktaladı.

ResimLink - Resim Yükle
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.