enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpkirsehirkirsehirhaber
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
ResimLink - Resim Yükle
ResimLink - Resim Yükle

Seçen: Ana vatanım baba yurdum Kırşehir’den ayrılıyorum

Seçen: Ana vatanım baba yurdum Kırşehir’den ayrılıyorum
ResimLink - Resim Yükle
22.09.2023 21:20
A+
A-

Seçen: Ana vatanım baba yurdum Kırşehir’den ayrılıyorum

Kırşehir’den Konya Tarım İl Müdürlüğüne atanan Duran Seçen veda mesajı yayınladı.

Seçen, “Kıymetli Hemşehrilerim, Dostlarım, Mesai Arkadaşlarım. 1997 yılında başladığım memuriyet hayatıma,

2001 yılından itibaren mensubu olmaktan onur duyduğum Tarım ve Orman Bakanlığı Kırşehir İl Tarım ve Orman Müdürlüğü bünyesinde Ziraat Mühendisi, İlçe Müdürü, Şube Müdürü, Proje Birim sorumlusu gibi her kademesinde görev yaptım.

ResimLink - Resim Yükle

23.06.2021 tarihinden itibaren de iki yılı aşkın bir süredir doğup büyüdüğüm , her bir Köyü, mahallesi, sokağı anılarımla dolu Kırşehirim de Tarım ve Orman İl Müdürü olarak görev yapmaktaydım.

 

Sayın Bakanımız İbrahim Yumaklı Bey’in kıymetli teklifi, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan Beyefendi’nin tasvip ve tensipleri ile 15.09.2023 tarihli Cumhurbaşkanlığı Atama Kararnamesiyle Konya Tarım ve Orman İl Müdürü olarak atanmış bulunmaktayım.

 

Ana Vatanım, Baba yurdum Kırşehirde aşk ile çalışarak yorulmadan görev yapmak benim için büyük bir onur ve ayrıcalıktır. İlimizde tarımsal üretimi artırmaya, gerçekleştirdiğimiz projeler ve verdiğimiz desteklerle ürünlerimize katma değer katmaya çalıştık. Bir nebze de olsa bunu başarabildiysek, ne mutlu bize.

Pandemi , kuraklık ve deprem gibi büyük olumsuzlukları yeni normalimiz olarak görüp hiç durmadan daha fazla üretme, yetiştirme gayretinde olan tarım camiamızın her bir bireyiyle gurur duydum, sizlerin bir parçası olmanın onurunu yaşadım.

 

Tüm bu olumluluklara vesile olan,Tarım camiamızın herdaim yanında ve destek olan ;

Sayın Valilerimize, Milletvekillerimize, Vali Yardımcısı ve Kaymakamlarımıza , Siyasi Parti Başkanlarımıza, Belediye ve İl Genel Meclisi Başkanlarımıza, Paydaş tüm Oda, Kooperatif ve Birlik Başkanlarımıza, Belediye ve İl Genel Meclis Üyelerimize, Kurum İl Müdürlerimize, Muhtarlarımıza, Paydaş tüm ticari işletmelerimize, Esnaf, Çiftçi, Hayvan Yetiştiricilerimize, Basın mensuplarımıza ayrı ayrı şükran ve teşekkürlerimi sunuyorum.

 

Başarımızın gerçek sahibi Kırşehirli üretici ve yetiştiricilerimize, İl ve İlçe Tarım Müdürlüklerimizde görev alan tüm çalışma arkadaşlarıma ayrıca teşekkür ediyorum. Sizlerden sadece mekansal ayrılığın hüznü ile hizmet etmekten onur duyacağım, tarımın başkenti Konya ilimize gitmek üzere görevimden ayrılıyorum.
Artık 31 çekmekten bıktınız mı? bayrampasa bayan escort bulmak için sokaklara düşmenize gerek yok. Sizler için en gerçek profilleri yayınladık.
Evladı olmaktan onur duyduğum

Kırşehiri size, Sizleride Allah’a emanet ediyorum. Dualarınızı eksik etmeyin inşallah.

 

Hoşçakalın…

ETİKETLER: , ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.