enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpkirsehirkirsehirhaber
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
ResimLink - Resim Yükle
ResimLink - Resim Yükle

AK Parti Milletvekili Erkan “Eğitimde marka olan Kırşehir, Millet Dershanesi ile değerine değer katacak”

AK Parti Milletvekili Erkan “Eğitimde marka olan Kırşehir, Millet Dershanesi ile değerine değer katacak”
ResimLink - Resim Yükle
01.11.2023 09:32
A+
A-

AK Parti Milletvekili Erkan “Eğitimde marka olan Kırşehir, Millet Dershanesi ile değerine değer katacak”

 

AK Parti Kırşehir Milletvekilimiz Necmettin Erkan, Kırşehir’de yapılması planlanan “MİLLET DERSANESİ” hakkında bilgi verdi.

Millet Dershanesi hakkında bilgi veren AK Parti Kırşehir Milletvekili Erkan “Millet Dershanesi Projesi Kırşehir’de bulunan okullarımızda hafta içi taşımalı eğitim yoluyla eğitim gören ancak hafta sonu okullarımızda gerçekleşen, Destekleme ve Yetiştirme Kurslarına ulaşım imkanı bulamadıkları için katılamayan çocuklarımız için kurs merkezlerine ulaşımlarının Belediye ve Kamu imkanları ile sağlanmasını kapsayan ve çocuklarımızın bu imkanlardan faydalanmasını sağlayan sosyal bir projedir.

ResimLink - Resim Yükle

Millet Dershanesi Projesi;  Uzaktan geldikleri için okul pansiyonlarında kalan 9 ve 10. sınıf öğrencilerimizin halk eğitimi merkezleri tarafından açılacak kurslar ile birlikte kişisel ve akademik gelişimlerine katkı sağlamayı amaçlayan ve bu amaç doğrultusunda öğrencilerimizin kırtasiye başta olmak üzere eğitim ihtiyaçlarını karşılamayı hedefleyen sosyal bir projedir.

Millet Dershanesi Projesi; İlimiz genelinde yaklaşık 600 İhtiyaç fazlası öğretmenimizin bir program çerçevesinde gönüllülük esasını da içerecek şekilde çocuklarımızın akademik başarısına katkı sağlayacak çalışmalarını içeren sosyal bir projedir.

Sonuç olarak Millet Dershanesi Projesi başta ulaşım olmak üzere öğrencilerimizin eğitim öğretim hayatlarında karşılaşabilecekleri tüm olumsuzlukları ortadan kaldırmayı hedefleyen, Devletin tüm imkânlarıyla öncelikle sınavlara hazırlanan öğrencilerimizin eşit şartlarda sınavlara hazırlık çalışmalarına katılmalarını sağlayan, Türkiye’ye örnek olması beklenen büyük ve önemli bir Eğitim Projesidir. Eğitimde marka olan Kırşehir, Millet Dershanesi ile değerine değer katacak.” Dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.