enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpkirsehirkirsehirhaber
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
ResimLink - Resim Yükle
ResimLink - Resim Yükle

Maliye Bakanı Şimşek, MÜSİAD toplantısına katıldı

Maliye Bakanı Şimşek, MÜSİAD toplantısına katıldı
ResimLink - Resim Yükle
04.01.2024 21:06
A+
A-

Maliye Bakanı Şimşek, MÜSİAD toplantısına katıldı

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’in katıldı MÜSİAD Toplantısına Kırşehir Şube Başkanı Enes Mehmet Polat’da katıldı.

MÜSİAD Ekonomik Değerlendirme Toplantısında, hakkında açıklama yapan MÜSİAD Kırşehir Şube Başkanı Enes Mehmet Polat yaptığı açıklamada, “Özellikle yılın ikinci yarısından sonra geri çekilmeye başlayacağını tahmin ettiğimiz enflasyonla birlikte tesis edilecek fiyat istikrarı, Türkiye’nin uzun vadeli ekonomik hedeflerine ulaşmasına destek olacaktır. İnanıyoruz ki; Türkiye ekonomisi 2024’ün de en iyi büyüyen ülkelerinden biri olacak ve Cumhuriyetimizin yeni yüzyılında da dünya ortalamasının üzerinde bir büyüme performansı yakalayacaktır.

 

ResimLink - Resim Yükle

Aynı zamanda Sayın Bakanımızın da ifade ettiği gibi büyük bir gayretle hazırlanmış olan OVP’ye de güvenecek ve bu doğrultuda çalışmalarımızı ve projelerimizi gerçekleştireceğiz.

 

Katılımları için başta Sayın Bakanımız Mehmet Şimşek’e  yeni yılın ve toplantımızın ülkemiz için hayırlara vesile olmasını temenni ediyoruz.”dedi.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.