enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpkirsehirkirsehirhaber
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
ResimLink - Resim Yükle
ResimLink - Resim Yükle

“Kırşehir genelinde üretimin ve iş olanaklarının artırılacak”

“Kırşehir genelinde üretimin ve iş olanaklarının artırılacak”
ResimLink - Resim Yükle
28.07.2023 09:56
A+
A-

“Kırşehir genelinde üretimin ve iş olanaklarının artırılacak”

Kırşehir Valisi H. Mete Buhara başkanlığında, Ak Parti Kırşehir Milletvekili Necmettin Erkan’ın da katıldığı “İş Dünyası İstişare Toplantısı” gerçekleşti.

Terme Otele’de düzenlenen toplantıya, Kırşehir Valisi Mete Buhara, AK Parti Kırşehir Milletvekili Necmettin Erkan, Kırşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Yılmaz, Organize Sanayi Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Eraslan, MÜSİAD Kırşehir Şube Başkanı Enes Mehmet Polat ve iş adamları katıldı.

VALİ BUHARA: BU ŞEHRİN KALKINMASI İÇİN VAR GÜCÜMÜZLE ÇALIŞACAĞIZ

ResimLink - Resim Yükle

Düzenlenen toplantıda konuşan Kırşehir Valisi H. Mete Buhara, “İlimizin her yönden kalkınması ve istihdamın arttırılması konularında istişarelerde bulunmak üzere siz iş insanlarımızla bir aradayız. Büyük bir potansiyele sahip olan Ahiler diyarı İlimizin kalkınıp gelişmesine yönelik hep birlikte neler yapabileceğimizi konuşmak, sizlerle fikir alış-verişinde bulunmak üzere siz iş insanlarımız, oda başkanlarımız ve STK temsilcilerimizle bir araya geldik.” dedi.

MİLLETVEKİLİ ERKAN: KIRŞEHİR VE ÇEVRESİNİN GELİŞMESİ İÇİN GÖVDEMİZİ TAŞIN ALTINA KOYACAĞIZ

Toplumun bütün kesimleri ve bütün bileşenleri ile dönem dönem bir araya gelerek İlimizin mevcut durumu ve geleceğine ilişkin değerlendirmeler yapmaya devam edeceklerini belirten Milletvekili Erkan, “Kırşehir genelinde üretimin ve iş olanaklarının artırılarak, insanımızın refah düzeyinin yükseltilmesi için iş adamlarımız ile birlikte çalışmalar yürütmek istiyoruz. İlimizde ticaret hayatının canlı tutulması için şehrin tüm dinamikleri ile beraber yol almaya devam edeceğiz. Katılımlarınızdan ve katkılarınızdan dolayı sizlere teşekkür ediyorum. Teşviklerle sanayi alanları ve genişlemelerle ilgili yoğun bir şekilde çalışacağız.” dedi.

Toplantı kapsamlı değerlendirmeler ve  istişareler akabinde tamamlandı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.