enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpkirsehirkirsehirhaber
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
ResimLink - Resim Yükle
ResimLink - Resim Yükle

CLAAS, KIRŞEHİR VE KIRIKKALE BAYİLİĞİ ERDALLAR TRAKTÖR’ÜN OLDU

CLAAS, KIRŞEHİR VE KIRIKKALE BAYİLİĞİ ERDALLAR TRAKTÖR’ÜN OLDU
ResimLink - Resim Yükle
19.10.2023 09:08
A+
A-

CLAAS, KIRŞEHİR VE KIRIKKALE BAYİLİĞİ ERDALLAR TRAKTÖR’ÜN OLDU

Son dönemde Kırşehir genelinde yaptığı hizmetlerle adından söz ettiren Erdallar Traktör, Alman devi CLAAS’ın Kırşehir ve Kırıkkale Bayilik anlaşması yaptı.

Konu ile ilgili Kırşehir Hakimiyet’e konuşan Erdallar Traktör Yönetim Kurulu Başkanı İlker Erbil Erdal, “Kırşehir’in yanı sıra Kırıkkale bayimiz ülkemize hayırlı olsun” dedi.

Erdal, “CLAAS, 1913 yılında kurulmuş bir aile şirketidir ve dünyanın önde gelen tarım mühendisliği ekipmanları üreticilerinden biridir. Genel merkezi Harsewinkel, Vestfalya’da bulunan şirket, biçerdöverlerde Avrupa pazar lideridir. CLAAS, bir diğer büyük ürün grubu olan kendinden tahrikli silaj makinelerinde dünya lideridir. CLAAS ayrıca traktörleri, tarımsal balya makineleri ve yeşil hasat makineleriyle dünya çapında ziraat mühendisliğinde en iyi performans gösterenlerden biridir. CLAAS ürün portföyü aynı zamanda en son teknolojiye sahip tarım bilgi teknolojisini de içermektedir. CLAAS dünya çapında 12.000’den fazla işçi çalıştırıyor ve 2022 mali yılında 4,9 milyar Euro ciro bildirdi. Bizde ticaret olarak CLAAS ile anlaşma yaparak Kırşehir ve Kırıkkale bayiliğini aldık. İki tarafa da hayırlı olsun. ” dedi.

ResimLink - Resim Yükle

Kırşehir Hakimiyet olarak bizde yeni iş yerine MAŞALLAH DİYORUZ….

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.