enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpkirsehirkirsehirhaber
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
ResimLink - Resim Yükle
ResimLink - Resim Yükle

Aile Destek Merkezi Hizmete Açıldı

Aile Destek Merkezi Hizmete Açıldı
ResimLink - Resim Yükle
03.08.2023 15:05
A+
A-

Aile Destek Merkezi Hizmete Açıldı

Kırşehir Valiliği öncülüğünde, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfınca hayata geçirilen Yenice Aile Destek Merkezi’nin açılışı Vali H. Mete Buhara’nın ve Ak Parti Kırşehir İl Başkanı Seher Ünsal tarafından açıldı.

Merkezin açılış töreninde yaptığı konuşmada, kadınlarımızı üreten bireyler haline getirerek kursiyerlerin sosyal, kültürel, mesleki ve kişisel yönden gelişimlerini hedeflediklerini belirten Vali H. Mete Buhara, “Kreş ve eğitim sınıflarının yanı sıra aşçılık, el işleri gibi beceri atölyelerini de içeren, kursiyerlerimizin sosyal, kültürel, mesleki ve kişisel anlamda gelişimlerini hedefleyen Kayabaşı ve Yenice Aile Destek Merkezlerimizin (ADEM) açılışını gerçekleştirdik. Kadınlarımız burada öğretmenleri eşliğinde birçok alanda kurs görerek eğitim alacaklar. Merkezde kadınlarımıza hem mesleki kurslar verilmekte hem de sağlıklı bir aile ve toplum için koruyucu ve önleyici eğitimlerde verilmektedir. Toplumsal etkileşimi sağlamaya yönelik faaliyet gösteren bir beşiktaş escort birimimiz olan Aile Destek Merkezimizin Kayabaşı ve Yenice Mahallelerinden sonra üçüncü merkezimizi de açacağız. Kadınlarımıza ihtiyaç duydukları imkanları ve fırsatları sunmanın gayretindeyiz. Merkezin açılışında emeği olan herkese teşekkür ediyorum. Hayırlı olsun.” dedi.

Açılış kurdelesinin kesilmesiyle devam eden program, katılımcıların merkezde verilen kurslar hakkında bilgi alması ve kursiyerlerle sohbet etmesi ile devam etti.

ResimLink - Resim Yükle
ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.