enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpkirsehirkirsehirhaber
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
ResimLink - Resim Yükle
ResimLink - Resim Yükle

Vali Buhara’dan Hastaneye İnceleme

Vali Buhara’dan Hastaneye İnceleme
ResimLink - Resim Yükle
24.10.2023 09:07
A+
A-

Vali Buhara’dan Hastaneye İnceleme

Kırşehir Eğitim ve Araştırma Hastanesinde sağlık çalışanlarına yönelik düzenlenen seminer programına katılan Vali H. Mete Buhara, ardından hastaları ziyaret etti ve hastanede incelemelerde bulundu.

Cumhuriyetin 100. Yılında Sağlık Hizmetlerinin Sunulmasında Farkındalık ve Güçlenme Projesi kapsamında verilen öfke yönetimi ve etkili iletişim semineri bitiminde sağlık çalışanlarına hitaben konuşan Vali Buhara, “Zor ve özveri isteyen bir sektörde hizmet veriyorsunuz. İşinizde göstermiş olduğunuz fedakar çalışmalarınızdan dolayı sizlere teşekkür ediyoruz. Sağlık Bakanımızın İlimize geldiğinde hastanemizin eksikliklerinin giderilmesi yönünde kendisinden taleplerimiz oldu. Çalıştığınız yerde sizlerin motivasyonunu artıracak olan çalışmalarımız devam ediyor. İnanıyorum ki bu eksikler giderildiğinde her şey daha iyi olacak. Şehrimiz, sağlık sektöründe verilen hizmetlerde ve diğer kültür, eğitim gibi konularda en iyi durumda olan illerden bir tanesi. Örnek bir şehir olan Kırşehir sahip olduğu değerleri ve potansiyeli ile özel bir il. Bu da farkımızı ortaya koymaktadır. Sizlerden istediğimiz de, vatandaşa her zaman güler yüzle hizmet vermenizdir. Önemli ve bir o kadar da değerli olan mesleğinizde olaylara pozitif yaklaşarak hastalarımızın ve yakınlarının memnuniyetini sağlayacaksınız. Bu vesileyle, bu seminerin verimli geçtiğine inanıyor, hepinize görevlerinizde başarılı çalışmalar diliyorum.” dedi.

Programın ardından hastanede tedavi gören hastalarımızı ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini ileten Vali H. Mete Buhara, kendileriyle sohbet etti, ilgililerden ve refakatçilerden hastaların durumunu sordu.

ResimLink - Resim Yükle

Son olarak, hastane bahçesinde İl Özel İdaremizce çevre düzenlemesi ve peyzaj çalışması yapılacak olan alanda incelemede bulunan Vali Buhara, İl Sağlık Müdürü Dr. Ertan Demircioğlu, Hastane Başhekimi Doç. Dr. Süleyman Ersoy ve yetkililerden bilgi aldı.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.