enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpkirsehirkirsehirhaber
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
ResimLink - Resim Yükle
ResimLink - Resim Yükle

AK PARTİ KIRŞEHİR MİLLETVEKİLİ NECMETTİN ERKAN KIRŞEHİR’İ KARIŞ KARIŞ GEZEREK SORUNLARA ÇÖZÜM ÜRETİYOR

AK PARTİ KIRŞEHİR MİLLETVEKİLİ NECMETTİN ERKAN KIRŞEHİR’İ KARIŞ KARIŞ GEZEREK SORUNLARA ÇÖZÜM ÜRETİYOR
ResimLink - Resim Yükle
27.07.2023 13:10
A+
A-

AK PARTİ KIRŞEHİR MİLLETVEKİLİ NECMETTİN ERKAN KIRŞEHİR’İ KARIŞ KARIŞ GEZEREK SORUNLARA ÇÖZÜM ÜRETİYOR

AK Parti Kırşehir Milletvekili ve TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Üyesi Necmettin Erkan, Kırşehir’in birçok ilçesini ziyaret ederek vatandaşların ve muhtarların taleplerini dinledi.

Erkan, beraberindeki AK Parti İl Başkanı, İlçe Başkanları, Belediye Başkanı ve ilçe teşkilatı yöneticileriyle birlikte sırasıyla Akçakent, Çiçekdağı, Boztepe ve Mucur ilçelerini ziyaret etti.

Erkan’ın ilk durağı Akçakent oldu. Burada bir açıklama yapan Erkan; “İl Başkanımız Seher Ünsal, Akçakent Belediye Başkanımız Sayın Yılmaz Kılıç, muhtarlarımız ve encümen üyelerimizle bir araya geldik.İlçemizin sorunlarına çözüm yolunda önemli istişarelerde bulunduğumuz toplantımızın hayırlara vesile olmasını diliyorum.Ev sahibi Akçakent Belediye Başkanımız Sayın Kılıç’a teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

ResimLink - Resim Yükle

Yapımı Devam Eden Yatırımlar İncelendi

Programına Çiçekdağı ilçesinde devan eden Erkan, beraberindeki heyet ile birlikte ilçede yapımı devam eden sosyal konut projesini ve belediye hizmet binasını inceledi. Arından ilçede gerçekleştirilen istişare toplantısına katılan Erkan, konu ile ilgili bir açıklamada, “Çiçekdağı’ımızda, Belediye Başkanımızın, İl Başkanımızın, muhtarlarımızın ve çok değerli hemşehrilerimizin katılımıyla Genel İstişare Toplantımızı gerçekleştirdik. İlçemizin ve şehrimizin yarınları için birlikte çalıştığımız İl Başkanımız Seher Ünsal’a, Çiçekdağı Belediye Başkanımız Hasan Hakanoğlu’na, İlçe Başkanımız Hilmi Taş’a ve İlçe teşkilatımıza ayrıca teşekkür ediyorum. Hayırlı, uğurlu olsun inşallah” şeklinde konuştu.

“Şehrimizi Karış Karış Gezerek Talepleri Dinliyoruz”

Çiçekdağı’nın ardından Boztepe ve Mucur’da da istişare toplantılarına katılan Erkan, toplantıların akabinde yaptığı açıklamada “Şehrimizi karış karış gezerek talepleri dinliyor, hep birlikte çözüm üretiyoruz. Boztepe’nin ve Mucur’un yüreği güzel insanlarına misafirperverlikleri için canıgönülden teşekkür ediyorum. Her iki ilçemizde gerçekleştirdiğimiz istişare toplantılarımızın hayırlara vesile olmasını diliyor, katılan tüm hemşehrilerime şükranlarımı sunuyorum” dedi.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.