enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpkirsehirkirsehirhaber
DOLAR
32,4268
EURO
34,8288
ALTIN
2.442,65
BIST
10.082,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
ResimLink - Resim Yükle
ResimLink - Resim Yükle

BAŞKAN ÖZTÜRK VE ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİ AHİ SOFRASINDA BULUŞTU

BAŞKAN ÖZTÜRK VE ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİ AHİ SOFRASINDA BULUŞTU
ResimLink - Resim Yükle
19.03.2024 11:19
A+
A-

BAŞKAN ÖZTÜRK VE ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİ AHİ SOFRASINDA BULUŞTU

Ahi Evran Üniversitesi Siyaset Bilimi Öğrenci Topluluğu ile birlikte Kırşehir ESOB tarafından verilen iftar yemeğinde ESOB Başkanı Öztürk ve oda başkanları öğrencilerle bir araya geldi.

Üniversite Merkez yemekhanesinde düzenlenen iftara Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hüseyin Şimşek, Kırşehir ESOB Başkanı Bahamettin Öztürk, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nur Çetin, esnaf odası başkanları ve öğrenciler katıldı.

Açıklamasında birlik ve beraberlik vurgusu yapan Başkan Öztürk, “Bu mübarek Ramazan Gününde kıymetli öğrencilerimizle, akademisyenlerimizle iftar sofrasında bir araya gelmekten büyük mutluluk duyuyoruz.

ResimLink - Resim Yükle

Biz esnaf temsilcileri olarak daima Ahi esnafımızın ve şehrimizin gelişmesi, büyümesi ve yol kat etmesi için çaba gösteriyoruz.

Şehirler bir bütündür. Bu bütünün en büyük parçaları ekonominin yapı taşı esnaflarımız ile eğitim ve gelişimin öncüsü öğrencilerimizdir. Kentimiz gelişimi ve ilerlemesi bu iki ana unsurun desteklenmesiyle mümkündür.

Her zaman esnaflarımız ve öğrencilerimizi kaynaştırmanın önemini vurguladık. Öğrencilerimizden maddi beklenti içinde olduğumuz yanılgısına kapılanlar oldu. Bu sığ düşünce yapısı hem bizi hem öğrencilerimizi hem de şehrimizi bir çıkmaza sokacaktır. Bugün büyük şehirlere baktığımızda üniversite kampüslerinde esnafların iş yerlerini görüyoruz. Kampüslerin yakın semtlerinde yaşam alanları oluşturulduğunu görüyoruz. Ancak Kırşehir küçük bir şehir. Öğrenciler kampüsten şehir merkezine yürüme mesafesindeler. Esnaflarımızla bire bir temas halindeler. Adı Ahilik ile anılan şehrimizin esnafı da öğrencisine kol kanat germiş, her zaman güler yüzle yaklaşmıştır. Elbette eksiklerimiz olmuştur. Eksiklerimizi tamamlamak için sizlerden gelen taleplere önem veriyoruz. Her görüşü önemsiyor ve hayata geçirmek için elimizden geleni yapıyoruz.

Üniversitemize destek olmak, yeni eğitim birimleri kazandırmak, eğitim kalitesini yükseltmek için esnaf odaları olarak elimizi taşın altına koymaya hazırız.

Kırşehir hepimizin şehri. Şehrimize sahip çıkmalı, fedakârlık göstermeliyiz. Vizyon sahibi yönetimler ve misyonuna bağlı eğitmenlerimiz ile hem eğitimde hem ticarette üst sıralara adımızı yazdıracağımızdan eminim.” dedi.

Rektör Yardımcısı Şimşek ise Başkan Öztürk’e teşekkür etti.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.