enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpkirsehirkirsehirhaber
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
ResimLink - Resim Yükle
ResimLink - Resim Yükle

Ulaştırma Bakanı: Kırşehir çevre yolu projesi 18 Mart’da ihaleye çıkacak

Ulaştırma Bakanı: Kırşehir çevre yolu projesi 18 Mart’da ihaleye çıkacak
ResimLink - Resim Yükle
05.03.2024 14:13
A+
A-

Ulaştırma Bakanı: Kırşehir çevre yolu projesi 18 Mart’da ihaleye çıkacak

 

 

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Kırşehir ziyareti izlenimlerini sizler için yaptık.

ResimLink - Resim Yükle

Esnafın sıcak kanlılıkla karşıladığı Uraloğlu, Ahilik Müzesine hayran kaldı.

Daha sonra Kırşehir’e yapılan ve yapılacak çalışmaları tek tek anlattı.

“Bugün siz değerli Kırşehirlilere iki ayrı müjde vermek istiyorum. Bunlardan ilki, yatırım programımıza alarak projesini onayladığımız 20 KM uzunluğundaki Kırşehir çevre Yolu çalışmalarını başlatıyoruz. Projede öncelikli talep edilen otoyol ayrımı kavşağı-terminal kavşağı arasındaki 10.5 KM’lik kesimi 18 Mart’ta ihale edeceğiz. Proje bünyesinde 7 adet farklı seviyeli kavşak bulunuyor ve bunun 5’i ihale edeceğimiz kesim kapsamında inşa edilecek.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

İkinci müjdemiz ise, Kırşehir’in Kapadokya Havaalanına ulaşımını sağlayacak 35 KM uzunluğundaki Tuzköy Kesikköprü Yolu Projesi. En kısa zamanda yatırım programına alacağımız projemiz için yaklaşık 1.3 milyar liralık bir yatırım bedeli öngörüyoruz. Her iki projenin de şimdiden hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum. Mucur-Karahasanlı Yolu yatırım programında, önümüzdeki süreçte bu yolu da yapacağız. Zaman zaman şehrimizin gündemine gelen hızlı tren projemizden de bahsetmek istiyorum.

Karadeniz’i Akdeniz’e bağlayacak hızlı tren aksında Kırıkkale-Kırşehir arasının projesini bitirdik. Kırşehir-Nevşehir arası proje çalışmamız devam ediyor.

Kıymetli Kırşehirliler, milletimizin efendi, bizlerin ise hizmetçi olduğunu hiç aklımızdan çıkarmadan, insanı yaşat ki devlet yaşasın düsturuyla hareket ederek çalışmalarımıza devam ediyoruz. Kırşehir’in gelişimi ve Kırşehirlilerin kalkınması için gerekli her türlü gayret ve kararlılığı göstermeye devam edeceğiz.” şeklinde konuştu.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.