enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpkirsehirkirsehirhaber
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
ResimLink - Resim Yükle
ResimLink - Resim Yükle

Başhekim Ersoy, TRSM Binasında

Başhekim Ersoy, TRSM Binasında
ResimLink - Resim Yükle
05.12.2023 15:03
A+
A-

Başhekim Ersoy, TRSM Binasında

 

Kırşehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekim Doç. Dr. Süleyman Ersoy, kısa süre sonra açılacak olan Toplum Ruh Sağlığı Merkezi (TRSM) Binamızda incelemelerde bulundu.

Başhekim inşaatı tamamlanan ve 2 kattan oluşan TRSM Binamızın incelemesine, Başhekim Yardımcıları Dr. Öğr. Üyesi Erkan Dulkadiroğlu ve Dr. Öğr. Üyesi İbrahim Üntan, Kalite ve Destek Müdürü Muammer Gül, Müdür Yardımcılarımız Nevzat Kurt ile İlkay Tekin eşlik etti.

ResimLink - Resim Yükle

Açılışın biran önce tamamlanması için teknik ekibe gerekli talimatları veren Başhekim Ersoy, binanın kısa sürede hizmete açılacağını söyledi.

 

 

 

 

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.