enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpkirsehirkirsehirhaber
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
ResimLink - Resim Yükle
ResimLink - Resim Yükle

CHP’de kartlar yeniden dağıtılıyor

CHP’de kartlar yeniden dağıtılıyor
ResimLink - Resim Yükle
02.10.2023 10:03
A+
A-

CHP’de kartlar yeniden dağıtılıyor

CHP Kırşehir İl Başkanı İsa Şahin’in olmasının ardından belediye seçimleri öncesinde kartlar yeniden dağıtılacak.

Kısa süre Kırşehir Belediyesinde çalışan İsa Şahin’in fikir ayrılığından dolayı Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu ayrı düştüğü CHP kulislerinde konuşulmuştu.

Bu fikir ayrılığı İsa Şahin’in Kırşehir Belediyesinde ayrılma noktasına kadar gelmiş, Şahin istifa ederek belediyedeki görevinden ayrılmıştı.

ResimLink - Resim Yükle

Bunun yanı sıra Kırşehir Belediyesinde Başkan Yardımcısı olan Tuncay Polat belediyedeki yaşadığı problemlerle görevinden uzaklaşmış o isimde İsa Şahin’in yanına geçmişti.

Sadece bu değil, Merkez İlçe Başkanı Hatice Bayram, Kırşehir Bakkallar Odası Başkanı Murat Zobu ve eski Merkez İlçe Başkanı Doğan Yıldızhan’da Şahin’e açıktan destek verdi.

Kısa bir süre sonra yapılacak olan Kırşehir Belediyesi adayının belirlenmesi ne olacak kimse bilmezken, İsa Şahin’in CHP’nin başına gelmesi bu süreçte değişik hamlelerle kulislerde “kartların yeniden dağılacağı” anlamını taşıyor.
Hadi sınırları kaldırıp kağıthane sınırsız escort kızlar ile randevu ayarlayın. Sizleri bekliyorlar.
İler ki günlerde daha ayrıntılı bir yazı dizisiyle karşınızda olacağız…

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.