enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpkirsehirkirsehirhaber
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
ResimLink - Resim Yükle
ResimLink - Resim Yükle

Vali Buhara Din Görevlileriyle Bir Araya Geldi

Vali Buhara Din Görevlileriyle Bir Araya Geldi
ResimLink - Resim Yükle
20.02.2024 08:56
A+
A-

Vali Buhara Din Görevlileriyle Bir Araya Geldi

Vali H. Mete Buhara, Türkiye Diyanet Vakfı Genel Müdür Yardımcısı Abdurrahman Çetin’in de konuşmacı olarak katıldığı ve toplumsal yardımlaşma konusunun ele alındığı toplantıda İlimizde görev yapan din görevlileri ile bir araya geldi.

Neşet Ertaş Kültür Sanat Merkezinde Kuran-ı Kerim Tilaveti ve ardından İl Müftüsü Mustafa Tekin’in selamlama konuşması ile başlayan programda din görevlilerine hitap eden Vali H. Mete Buhara, “Toplumun refahı ve huzuru açısından görevini gayretle ve azimle yerine getiren din görevlilerimize önem vermekteyiz. Toplumu bir arada tutan, toplumla iletişimde üslubuna dikkat eden, vatandaşla görüşmede onlarla gönül köprüsü kuran, topluma yön veren tüm din görevlilerimize emeklerinden dolayı teşekkür ediyor, görevlerinde başarılar diliyorum.” dedi.

Türkiye Diyanet Vakfı Genel Müdür Yardımcısı Abdurrahman Çetin de konuşmasında, Toplumda Zekat Bilincinin Artırılması, Diyanet İşleri Başkanlığı ile Türkiye Diyanet Vakfı Zekat Hizmetlerinin nasıl işlediğine dair sunum gerçekleştirdi.

ResimLink - Resim Yükle
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.