enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpkirsehirkirsehirhaber
DOLAR
32,3950
EURO
34,7630
ALTIN
2.435,51
BIST
9.983,98
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
ResimLink - Resim Yükle
ResimLink - Resim Yükle

Gönüllülere Teşekkür Belgesi

Gönüllülere Teşekkür Belgesi
ResimLink - Resim Yükle
06.12.2023 09:44
A+
A-

Gönüllülere Teşekkür Belgesi

Vali H. Mete Buhara, 5 Aralık Dünya Gönüllüler Günü vesilesiyle, ilimizdeki gönüllülerle bir araya geldi.

Programda konuşan Vali Buhara, “Yaşadığımız son deprem felaketinde destek için deprem bölgelerine koşan AFAD gönüllülerimiz ile bugün bir araya gelerek kendilerine Valiliğimiz adına teşekkür belgelerini takdim ettik. İyi ki kalbi iyilikle çarpan insanlar var. Memleketimizin bu zor döneminde elinizi taşın altına koydunuz, ben de varım dediniz. Takdir ettiğimiz konu, bir kişinin kendi menfaatinin dışında, komşusunun derdiyle dertlenmesi, şehrinin derdiyle dertlenmesi, ülkesinin derdiyle dertlenmesidir. Kırşehir ilimiz, asrın felaketi olarak nitelendirilen afette örnek bir davranış sergiledi. Kırşehir AFAD Gönüllülük sistemine kayıtlı 5506 gönüllü varken, 137 gönüllümüz deprem bölgesindeki çalışmalara destek olmuştu. Valiliğimizce oluşturacağımız Gönüllülük Projesi ile de toplumun her kesimini Kırşehir’in geleceği için, Kırşehir’in ortak menfaati için harekete geçirmiş olacağız. Gençlerimizi önemsiyor ve onlarla birlikte hareket etmek istiyoruz. Bu vesileyle, 5 Aralık Dünya Gönüllüler Günü’nü kutluyorum.” dedi.

Aşıkpaşa Tabiat Parkında düzenlenen etkinlikte, gönüllü vatandaşlarımıza 6 Şubat’ta meydana gelen Kahramanmaraş merkezli depremlerde yaraların sarılmasında emeği geçen AFAD Gönüllülerine destek ve özverili çalışmalarından dolayı Valilik adına Vali H. Mete Buhara imzalı Teşekkür Belgesi takdim edildi.

ResimLink - Resim Yükle
ETİKETLER: , ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.