enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpkirsehirkirsehirhaber
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
ResimLink - Resim Yükle
ResimLink - Resim Yükle

Hastanede KBRN tatbikatı

Hastanede KBRN tatbikatı
ResimLink - Resim Yükle
19.10.2023 09:50
A+
A-

Hastanede KBRN tatbikatı

 

Kırşehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile AFAD İl Müdürlüğü ile ortaklaşa kimyasal, biyolojik, radyolojik ve nükleer (KBRN), tatbikatı yaptı.

Senaryo gereği, Kırşehir Organize Sanayi Bölgesinde faaliyet gösteren bir iş yerinde meydana gelen kimyasal olayda kimyasal temasa maruz kalmış bir kişiye müdahale edildi.
Kırşehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisi’ne 112 Komuta Merkezinden KBRN vakası haberi geleceği bildirildi. Acil servis sorumlu hekimi idari bilgilendirmesi ile birlikte KBRN ünitesi ve acil servis alarm durumuna geçirildi.
Tatbikatta keşif, tespit, yaralılara ilk müdahale, kazazede temizlenmesi ve tedavileri yapılmak üzere müşahede altına alınmaları detaylı bir şekilde icra edildi. Tatbikata katılan ekiplerin değerlendirme toplantısıyla birlikte tatbikat sona erdi.
Tatbikata, Hastane BaşhekimiDoç. Dr. Süleyman Ersoy, AFAD Kırşehir İl Müdürü Ömer Bozkurt ve hastane yönetimi de de eşlik etti.

ResimLink - Resim Yükle

ETİKETLER: , ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.