enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpkirsehirkirsehirhaber
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
ResimLink - Resim Yükle
ResimLink - Resim Yükle

Fatih Yıldırım MHP Mucur Belediye Başkan Aday Adaylığını açıkladı

Fatih Yıldırım MHP Mucur Belediye Başkan Aday Adaylığını açıkladı
ResimLink - Resim Yükle
18.10.2023 13:35
A+
A-

Fatih Yıldırım MHP Mucur Belediye Başkan Aday Adaylığını açıkladı

 

Eğitimci, girişimci, ülkücü, Mucurlu Fatih Yıldırım, MHP Mucur Belediye Başkan Aday Adaylığını açıkladı.

31 Mart 2024 yerel seçimleri yaklaşırken, belediye başkanı aday adayları da belli olmaya başladı. Uzun yıllar Kırşehir’e eğitim sektöründe hizmet veren Fatih Yıldırım,“Doğduğum topraklara hizmet etmek için Mucur Belediye Başkanlığı aday adaylığımı açıklıyorum.” dedi.

ResimLink - Resim Yükle

19 Ocak 1979 yılında Hollanda’nın Rotterdam şehrinde gurbetçi bir ailenin çocuğu olarak dünyaya gelen Yıldırım, İlköğrenimini Mucur’un Aydoğmuş Köyü’ nde, ortaöğrenimini Mucur ve Kırşehir’de tamamladı.1999 yılında Kırşehir Ticaret Meslek Lisesinden okul birincisi olarak mezun olan Yıldırım, aynı yıl Afyon Kocatepe Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümünü kazandı. 2003 yılında lisans eğitimini derece ile tamamlamış ve2022 yılında da Kırıkkale Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsünde Eğitim Denetimi ve Yönetimi üzerine master çalışması yapmıştır. Türk Lehçeleri, Eğitim Kurumlarında Yönetimde Dijital Dönüşüm, Eğitimde Veri Analitiği ve Karar Destek Sistemleri, Eğitim Kurumlarında Çevresel Sürdürülebilirlik ve Denetimi, Şemsettin Sami’nin Kamus-u Alam adlı eserinin Türkiye Türkçesine çevirisi gibi alanlarda akademik çalışmalar yürüten Yıldırım, iyi düzeyde Felemenkçe ve İngilizce bilmektedir.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

1999-2003 yılları arasında üniversite öğrenimimi yaparken Afyon Kocatepe Üniversitesi Öğrenci Konsey Başkanlığında ve Afyon Ülkü Ocakları yönetiminde aktif olarak görev alan Yıldırım, 2005 yılı itibariyle BİLGİDER(Özel Öğretim Kurumları Derneği) Yönetim Kurulu üyeliği, UFRAD (Ulusal Franchise Derneği) Yönetim Kurulu üyeliği, Kırşehir İşadamları Derneği Kurucu üyeliği gibi sivil toplum kuruluşlarında da çeşitli görevler üstlendi.

Fatih Yıldırım, memleketi olan Kırşehir’de 2005-2022 yılları arasında, Özel Eğitim sektöründe; Bil Kurs Merkezinin ve Özel Büyük Dershanenin; ayrıca Büyük Adam Kreşi, Cerrahpaşa Anadolu Sağlık Meslek Lisesi, Bil Koleji Anaokulu- İlkokulu- Ortaokulu- Anadolu Lisesi ve Bil Koleji Fen Lisesi gibi özel okulların Kurucu Müdürlüğünü yaptı.2017 yılında yaşadığım ve büyüdüğüm topraklara olan minnettarlığı gereği bu topraklarda donanımlı, vatanına milletine âşık, yirmi birinci yüzyıl becerilerine sahip nesiller yetiştirebilmek adına Kırşehir Mucur sınırında, bünyesinde yedi okul barındıran Orta Anadolu’nun en donanımlı eğitim kompleksini inşa ederek şehrimizin eğitimine katkı sundu. Sektörü gereği kuruculuğunu yaptığı kurs, dershane ve okulları vasıtasıyla yirmi bini aşkın öğrenci ve velisine hizmet etme fırsatı bulan Yıldırım, aynı zamanda Kırşehir’de yer alan Sıddık Demir Anadolu Lisesinde Türk Dili ve Edebiyatı öğretmeni olarak görev yapmakta. Ayrıca Yıldırım tarım, inşaat-emlak, madencilik ve eğitim sektörü alanlarında ailesiyle birlikte ticari faaliyetlerini yürütmektedir.

Evli ve dört çocuk babası olan Fatih Yıldırım “Ailemden de gördüğüm üzere, doğduğum günden bu yana Türk Milliyetçiliği çizgimden ve Milliyetçi Hareket Partisine olan sevdamdan asla taviz vermedim. Hayatımı, vatanıma, davama ve ailemehizmet etmeye adadım.” dedi.

 

 

 

ETİKETLER: , ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.