enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpkirsehirkirsehirhaber
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
ResimLink - Resim Yükle
ResimLink - Resim Yükle

DERMATOLOJİ UZMANI DR.ALİ İHSAN GÜLEÇ MUSA GÜL HASTANESİNDE GÖREVE BAŞLADI

DERMATOLOJİ UZMANI DR.ALİ İHSAN GÜLEÇ MUSA GÜL HASTANESİNDE GÖREVE BAŞLADI
ResimLink - Resim Yükle
27.09.2023 22:33
A+
A-

DERMATOLOJİ UZMANI DR.ALİ İHSAN GÜLEÇ MUSA GÜL HASTANESİNDE GÖREVE BAŞLADI

 

İlimizin tek özel hastanesi olarak faaliyetini sürdüren Özel Musa Gül Hastanesi Hekim kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor.

Bu kapsamda en son, Dermatoloji uzmanı Dr.Ali İhsan GÜLEÇ’i de kadrosuna dahil etti.

ResimLink - Resim Yükle

Konu ile ilgili bir açıklama yapan Hastane Genel Müdürü Lütfü İncir, “ilimizde eksikliği hissedilen branşlarda yeni hekimleri hastanemiz kadrosuna dahil etmeye devam ediyoruz, bu kapsamda son olarak Dermatoloji ,uzmanı (cildiye), Ali ihsan GÜLEÇ ilimize gelerek hastanemizde hasta kabulüne başlamış bulunmaktadır.

Dermatoloji(cildiye) uzmanınızda göreve başlamasıyla tüm ana branşlarda hizmet vermeye başlandığını,artık hemşerilerimizin il dışındaki hastanelere gitmelerine gerek kalmadığını 0386 212 82 82 numaralı çağrı merkezimizi arayarak randevu oluşturabileceklerini belirterek, kaliteli ve güvenli sağlık hizmeti verme vizyonunu tavizsiz sürdüreceklerini belirtti.

İlimize gelerek Özel Musa Gül Hastanesinde hasta kabulüne başlayan Dermatoloji uzmanı Dr Ali İhsan GÜLEÇ ise yaptığı açıklamada,Kırşehir de görev yapacak olmanın onuru,gururu ve heyecanını yaşıyorum..hemşerilerime hizmet etmekten son derece mutlu olacağını belirtti.

Dermatoloji uzmanı Dr.GÜLEÇ,,08.10.1968 Yılında Eskiden şehrimize bağlı bir ilçe olan Avanos ta doğdu,ilk orta ve lise tahsilini Avanos ta tamamlayan Dr. GÜLEÇ,1986 Yılında başladığı Hacattepe Tıp Fakültesi den 1993 yılında mezun oldu,yurdun değişik illerinde hekim olarak görev aldıktan sonra 1998 yılında Selçuk üniversitesi fakültesinde patoloji uzmanlık eğitimini,2002 yılında ise Atatürk üniversitesi Deri ve Zührevi Hastalıklar uzmanlık eğitimini tamamladı,2002-2007 Yılları arasında Osmaniye Devlet hastanesinde görev yaptı,2013 yılında Yard. Doçent unvanıyla Düzce Üniversitesi Dermatoloji Ana Bilim Dalına atandı,2014 ekim ayından itibaren Karabük Üniversitesi Tıp fakültesine görevlendirilen Dr GÜLEÇ, son olarak çalıştığı Karabük Üniversitesi Tıp Fakültesi Eğitim Ve Araştırma Hastanesinden ayrılarak Özel Musa Gül Hastanesinde çalışmaya başladı,iyi derecede İngilizce bilen Dr GÜLEÇ,Evli ve üç çocuk babasıdır.

Mesleki olarak ,Dermatopatoloji ve dermokozmetik alanları ile özel olarak ilgilenmesine ilave olarak ; Botox, dermal dolgu,lifting,lazer uygulamaları,kimyasal peeling ve mezoterapi konularında sertifikasyon içeren çok sayıda kurs ve eğitime katıldı.
En seksi ve özel nişantaşı elit escort bulabileceğiniz, onaylı kızların cirit attığı özel bir web sayfası.
Özel Musa Gül Hastanesinde hasta kabulüne başlayan Dermatoloji Uzmanı Dr.Ali İhsan GÜLEÇ e hastalarımıza şifa olması dileğiyle hoş geldiniz diyoruz..

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.