enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpkirsehirkirsehirhaber
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
ResimLink - Resim Yükle
ResimLink - Resim Yükle

Vali Buhara Cacabey Gençlik Merkezini Ziyaret Etti

Vali Buhara Cacabey Gençlik Merkezini Ziyaret Etti
ResimLink - Resim Yükle
18.08.2023 11:16
A+
A-

Vali Buhara Cacabey Gençlik Merkezini Ziyaret Etti

Kırşehir Valisi H. Mete Buhara, Cacabey Gençlik Merkezini ziyaret ederek faaliyetler hakkında bilgi aldı.

Gençlik Merkezinde kurs gören gençlerle bir araya gelerek aldıkları eğitimleri yerinde gören Vali Buhara, “Gençlik liderlerimizle birlikte Kırşehir ilimizde kurumsal bir yapıya kavuşturmak için hazırlıklarını tüm hızıyla yürüttüğümüz ve çok önem verdiğimiz gönüllülük müessesesine ilişkin faydalı bir değerlendirme toplantısı gerçekleştirdik. Akabinde, Gençlik Merkezimizde kurs gören gençlerimizle selamlaştık. Gençlerimizi önemsiyoruz, hepsine başarılar diliyorum.” dedi.

Gençlik ve Spor İl Müdürü Numan N. Şahin ile Cacabey Gençlik Merkezi yetkililerinin de hazır bulunduğu ziyaret, Vali Buhara  merkezde yaptığı inceleme ile sona erdi.

ResimLink - Resim Yükle
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.