enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpkirsehirkirsehirhaber
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
ResimLink - Resim Yükle
ResimLink - Resim Yükle

MÜSİAD KIRŞEHİR 1.OLAĞAN GENEL KURULUNU GERÇEKLEŞTİRDİ

MÜSİAD KIRŞEHİR 1.OLAĞAN GENEL KURULUNU GERÇEKLEŞTİRDİ
ResimLink - Resim Yükle
06.08.2023 22:48
A+
A-

MÜSİAD KIRŞEHİR 1.OLAĞAN GENEL KURULUNU GERÇEKLEŞTİRDİ

 

Müstakil İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Kırşehir Şubesi 1. Olağan Genel Kurulunu gerçekleştirdi. Grand Terme otelde gerçekleştirilen, Başkan ve Yönetim Kurulu üye seçimlerinin yapıldığı toplantıya; MÜSİAD Kırşehir Yönetim Kurulu Üyeleri, MÜSİAD Yurt İçi Teşkilat Başkan Yardımcısı Oktay Dalkıran ve 4.Bölge Başkanı Ahmet Gürel de katılım sağladı.

 

ResimLink - Resim Yükle

MÜSİAD Kırşehir Şubesinin kurucu başkanı Ömer Ali Öz’den boşalan koltuğa MÜSİAD Genel Merkez’in takdirleriyle Enes Mehmet Polat getirilmişti. Teamüller gereği Başkanlık koltuğunu devraldıktan sonra yapılması beklenen genel kurul da bugün gerçekleşti. Yapılan seçim sonrasında Enes Mehmet Polat yönetim kurulu üyelerinin de desteğini alarak iki yıllığına MÜSİAD Kırşehir Şubesinin Başkanlığına seçildi. Hemen akabinde ise Başkan Polat, görevi devralmasıyla birlikte beraber çalışacağı A takımını da belirlemiş oldu.

Gerçekleşen seçim sonrasında açıklamalarda bulunan Başkan Polat, hizmetlerinden ötürü Kurucu Başkan Ömer Ali Öz’e ve toplantıya katılanlara teşekkürlerini iletti ve şunları kaydetti: “MÜSİAD Kurulduğu günden bu yana helal kazancın, emeğin ve alın terinin kıymetini bilen bir teşkilat olmuştur. Bu hususta kurulduğu gün 12 üyesi olan bu teşkilat, bugün yaklaşık 13 binden fazla üyeye sahip. Teşkilatımızın bu denli rağbet görmesinin sebebi ise niyetlerimizin hayır olmasından kaynaklıdır. Çünkü bizler inanıyoruz ki Niyet hayır, akıbet hayır. Bugünkü toplantımızın da ana teması sizlerin de bildiği üzere seçim gündemiydi. Bu doğrultuda şahsıma olan inançlarından ötürü hem Genel Merkezimize hem de Yönetim Kurulu avcılar escort üyelerimize teşekkürlerimi sunuyorum. Yeni seçilen yönetim kurulu üyelerimize ise başarılar diliyorum” Diyerek sözlerini noktaladı.

Genel Kurul neticesinde Başkan Enes Mehmet Polat liderliğinde şekillenen yeni yönetim kurulu üyeleri, denetleme ve MÜSİAD ticaret ofisi asil ve yedek üye listesi ise şu şekilde açıklandı:

Yönetim Kurulu Asil

1-Enes Mehmet POLAT (Başkan)

2-Sadettin ÖZKÖROĞLU

3-Yusuf ATASOY

4-Ozan Hikmet YILMAZ

5-Sami ÇELİK

6-Turan KÖYSÜREN

7-Ali Rıza ASLAN

8-Soner ARISOY

9-Musa ÇELİK

10-Mustafa SAĞLAM

Yönetim Kurulu Yedek

1-Yusuf YAĞMUR

2-Yakup SOYLU

3-Ömer Özgür ÖNDEŞ

4-Kerem Ali HIRA

5-Çağlar YAVUZ

6-Soner GÖKBAYRAK

7-Tugay Burak ERSOY

8-Hakan GÖKTÜRK

9-Burhan SOYLU

10-Yavuz Selim DEMİR

Denetleme Kurulu Asil

1-Bekir BEZİRGANOĞLU

2-Türker DOĞAN

3-Murat YÜKSEL

Denetleme Kurulu Yedek

1-Mehmet Ali SARI

2-Ayhan KAYA

3-Ercan SİPEROĞLU

 

 

 

MÜSİAD Ticaret Ofisi (MTO) Kırşehir

Başkan: Ozan Hikmet YILMAZ

Yönetim Kurulu Üyeleri

1-Oğuz Kaan ÖZ

2-Abdurrahman BAŞAK

3-Gökhan DULKADİROĞLU

4-Cüneyt AYHAN

5-İbrahim Kaan BAHADIR

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.