enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpkirsehirkirsehirhaber
DOLAR
32,3374
EURO
34,8108
ALTIN
2.390,60
BIST
10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
ResimLink - Resim Yükle
ResimLink - Resim Yükle

İlimizde Kaynakçılık Atölyesi Kurulacak

İlimizde Kaynakçılık Atölyesi Kurulacak
ResimLink - Resim Yükle
06.07.2023 14:26
A+
A-

İlimizde Kaynakçılık Atölyesi Kurulacak

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’nca desteklenmeye hak kazanan ‘Kırşehir Mesleki Eğitim ve Kaynakçılık Odaklı Kalkınma ve İş Birliği Projesi’nin sözleşmesi imzalandı.

Proje sözleşmesi, öğrencilerin de katıldığı programda Vali H. Mete Buhara, İl Milli Eğitim Müdürü Metin Alpaslan ve Ahiler Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Bekir Varol tarafından imzalandı.

İmza töreninin ardından konuşan Vali H. Mete Buhara, “İlimizde, Badem Pınarı Mesleki Eğitim Merkezi bünyesinde öğrencilerimizin ve meslek edinmek isteyen işsiz gençlerimizin kaynakçı olabilmelerine imkân verecek olan kaynakçılık atölyesi kurulacaktır. İl Milli Eğitim Müdürlüğümüzce, AHİKA 2023 Yılı Sosyal Gelişmeyi Destekleme Programı kapsamında hazırlanan ve ortaya çıkan kaynakçı ihtiyacını karşılama amacıyla geliştirilen proje kapsamında kurulacak olan kaynakçılık atölyesinin kalifiye eleman yetiştirerek gençlerin istihdamına katkı sunacağına inanıyorum. Kursiyerler teorik ve pratik eğitimlerden sonra sertifika almaya hak kazanacak, alanlarında uzman ve iş bulma potansiyeli yüksek bireyler olacaklardır. Projenin hayata geçmesinde emeği geçenlere teşekkür ediyor, kaynakçılık atölyesinin İlimize ve gençlerimize hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.

ResimLink - Resim Yükle
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.