
Labordent Diş Polikliniği, şehit ailelerini yemekte bir araya getirdi
Labordent Diş Polikliniği Şehit Ailelerini iftarda bir araya getirdi
Kırşehir Şehit Aileleri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği üyeleri Labordent Diş Polikliniği’nin katkılarıyla düzenlenen iftar programında bir araya geldi.
Ağalar Konağında düzenlenen iftar programın yaklaşık 150 şehit ailesi ve gazi katıldı.
İftar programı öncesi ve sonrasında Kaman Gökkuşağı Derneği Hafızlık Kursu öğrencileri, sema gösterisi eşliğinde ilahi okudu.
Şehit Aileleri Derneği Başkanı Mutlu Kılıçaslan, programda yaptığı konuşmada, bu toprakları vatan yapan aziz şehitler sayesinde ağız tadı ile iftar sofralarının kurulduğunu söyledi.Şehit annelerinin “vatan sağ olsun” derken evladı dahil her şeyini Allah’a, vatana ve bayrağa feda edebileceğini söylediğini vurgulayan Kılıçaslan, şunları kaydetti:
“Dağ gibi yürekleri olan anaların, ailelerin bu millet için kara toprağa uğurlandığı evlatları bu milletin öz evlatlarıdır. Herkes öz evladına nasıl davranıyorsa şehitlerimizin anne babalarına da öyle davranmalıdır. Bizi bir araya getiren aziz ramazan-ı şerifin son kısmına girdik. Rabbim birliğimizi daim kılsın ve nice ramazan-ı şeriflere eriştirsin inşallah.”
Kılıçaslan, iftar programına destek veren Labordent Diş Polikliniği yönetim kurulu başkanı Necip Seyfeli’ye teşekkür etti ve günün anlam ve önemine binayen hediye takdim etti.