
Mucur Belediye Başkanı Atılgan Yılmaz: Mucur bu dönem aldığı yatırımı hiç bir dönem almadı
Mucur Belediye Başkanı Atılgan Yılmaz, AK Parti Kırşehir İl Başkanı Seher Ünsal’ında katıldığı İlçe Danışma toplantıda belediye kurtköy escort projeleriyle ilgili sunum yaptı.
Kırşehir Hakimiyet Muhabirininde izlediği toplantıda konuşan Başkan Atılgan Yılmaz, yatırımlardan dolayı başta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve emeği geçenlere teşekkür etti.
İl Başkanı Ünsal’ın her zaman yanında olduğunu kaydeden Başkan Yılmaz: “AK Parti döneminde Mucur altın çağını yaşıyor. Devletin ve belediyenin kasasında bir şey çıkmadan bir çok araç aldık. Milletvekillerine teşekkür ediyorum. Mucur bunların en iyisine layık. Her zaman söylüyorum buradan da söylemek isterim Merkep Ölür kalır semeri, insan ölür kalır eseri. Biz bunu sırtımıza alıp götürmeyeceğiz.”dedi.
Başkan Yılmaz, yatırımlarla ilgili bilgi verdi.