Tekkent Mahallesinde İlk Etap Yol Çalışması Bitti
İlçemiz Osmangazi(Tekkent) Mahallesinde Mucur Belediyesi yol çalışmalarının büyük kısmını bitirdi.
Ağustos ayında başlanılan yol yenileme çalışmalarının büyük bölümünü bitiren Mucur Belediyesi, ana yolların yapımı içinde yeni ihaleye çıktı.
Yaklaşık 20 bin m2 yol yapımının bittiğini belirten Atılgan Yılmaz 10 bin m2’lık yol yapımı içinde ihale açtıklarını belirtti.
Tekken’tin yollarının son açılan ihale ile tamamının yapılacağını belirten Yılmaz, park ve bahçelerinde yenileneceğini bildirdi.
Konuyla alakalı bugün ilçemizi ziyaret eden Kırşehir Milletvekili Mustafa Kendirli ve Ankara Milletvekilimiz Mucur’un evladı Hacı Turan’da yol çalışmalarını yerinde incelediler.
Yolların yapımı için gereken desteği vereceklerini belirten vekiller, parklarında yenilenmesi ve peyzaj çalışmalarının kesinlikle yapılması gerektiğini söylediler.
Yapılan işin asla bir daha yapılmamasını ve yapıldığın da en iyisinin yapılmasını isteyen vekiller bu konuda da Mucur Belediye Başkanı Atılgan Yılmaz’a gereken desteği vereceklerini belirttiler.
Başkan Yılmaz; “İlçemizin alt yapı sorunu olmayan tek mahallemiz olan Osmangazi Mahallesi için yol çalışmalarımızın ilk etabını bitirdik.
Yaklaşık 20 bin m2’lık yol yenileme çalışmamızın sonuna geldik. Şimdi ise yaklaşık 10 bin m2 olan yerimiz içinde ihaleye çıktık. Bunun için sayın vekillerimizden de bizlere destek olmalarını istedik. Sağolsunlar bizleri bu güne kadar kırmayan vekillerimiz bu konuda da destek vereceklerini belirttiler.
Bilindiği gibi burası bizim seçim sözlerimizden biriydi. Çok şükür sözümüzü yerine getirmenin mutluluğu ile birlikte gelecek olan yatırımlarımıza devam edeceğiz.
Tekkentteki vatandaşlarımızı tozdan kurtardık çok şükür. İlerleyen zamanlarda da tamamını bitireceğiz inşallah.
Bu konuda da bizleri hiçbir zaman yalnız bırakmayan, Kırşehir Milletvekilimiz Sayın Mustafa Kendirli’ye ve Ankara Milletvekilimiz Mucur’un evladı Sayın Hacı Turan’a teşekkür ederim” dedi.
İlk yorum yapan siz olun