İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Kırşehir’in sağlık merkezi olması için bütün ekip çalışıyor

Kırşehir’in sağlık merkezi olması için bütün ekip çalışıyor

Kırşehir Ahi Evran Üniversitesinin hızlı gelişimi konusunda gece gündüz demeden çalışan Üniversite Rektörü Prof. Dr. VatanKarakaya, tüm çalışmalarında bölgenin önceliklerini göz önünde bulundurmaya devam ediyor.

 Üniversite – şehir iş birliğini çok önemseyen Rektör Karakaya, Kırşehir Milletvekili Mustafa Kendirli ve Sağlık İl Müdürü Op. Dr. Ali Bulut ile Üniversite Tıp Fakültesi ve Morfoloji Binası hakkında genel bir görüşme yaptı.

Rektörlük makamında gerçekleşen görüşmeye Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mustafa Kasım Karahocagil, Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Ali Güneş ile Ahi Evran Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Baş Hekimi Dr. Öğr. Üyesi Yahya Şahin de katıldı.

Üniversitemiz Tıp Fakültesinin Kırşehir’e kazandırılmasında büyük emekleri olan Prof. Dr. Vatan Karakaya’ya teşekkür eden Milletvekili Mustafa Kendirli, Tıp Fakültesi binasının genel durumu hakkında Rektör Karakaya’dan bilgi aldı. Tıp Fakültesinin Kırşehir için önemli bir ihtiyaç olduğunu bildiklerini anlatan Kendirli, Tıp Fakültesinin geliştirilmesi ve Kırşehir’in bir sağlık merkezi haline gelmesi için ellerinden gelen gayreti göstereceklerini söyledi. Tıp Fakültesinde öğrencilerin ihtiyaç duyduğu tüm malzemeleri Sağlık İl Müdürlüğünün de desteği ile sağlayacaklarını söyleyen MilletvekiliMustafa Kendirli, “Şehrimizin üniversitesi olan Kırşehir Ahi Evran Üniversitesine gerekli tüm katkıyı sağlayacağız.” dedi.

Tıp Fakültesi binasında artık son rötuşlar yapıldığını ve öğrencilerin yeni döneme kendi binalarında başlayacaklarını belirten Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya, yönetim olarak üniversitemiz ve Tıp Fakültesi için ellerinden gelen gayreti gösterdiklerini söyledi. Kırşehir’in uzun bir süredir ihtiyacı olan Tıp Fakültesini ilimize kazandırmaktan büyük memnuniyet duyduğunu belirten Rektör Karakaya, Tıp Fakültesine 4. dönem öğrencilerini almaya başladıklarını ve geleceğin hekimlerini Ahilik Ahlakı ile yetiştirmeye özen gösterdiklerini kaydetti. “Bu üniversite Kırşehir’in üniversitesi, burayı hep birlikte güçlendirmeliyiz.” diyen Prof. Dr. Vatan Karakaya,Kırşehir ve Kırşehirlilerden maddi ve manevi destek beklediklerini belirtti. Ziyarettenduyduğu memnuniyeti dile getiren Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya, Milletvekili Mustafa Kendirli ile Sağlık İl Müdürü Op. Dr. Ali Bulut’a teşekkür etti.

İlk yorum yapan siz olun

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

ofis taşıma Muğla vipdepo Alanya vipdepo Diyarbakır vipdepo Malatya vipdepo Denizli vipdepo Kocaeli vipdepo Manisa vipdepo Adıyaman vipdepo Ofyankarahisar vipdepo Ağrı vipdepo

Tuzla şişman escort Alanya şişman escort Kayseri şişman escort Antalya şişman escort Diyarbakır şişman escort Anadolu yakası şişman escort Adana şişman escort Ataşehir şişman escort Şirinevler şişman escort Beylikdüzü şişman escort Halkalı şişman escort Maltepe şişman escort Ümraniye şişman escort Samsun şişman escort Avcılar şişman escort Pendik şişman escort Beylikdüzü şişman escort Maltepe şişman escort Ümraniye şişman escort Mersin şişman escort Avrupa yakası şişman escort Kocaeli şişman escort Bodrum şişman escort Bakırköy şişman escort Kadıköy şişman escort İzmir şişman escort bayan Beşiktaş şişman escort Eskişehir şişman escort Bursa şişman escort Şişli şişman escort Şişli escort bayan şişman escort İzmir Gaziantep şişman escort Ankara şişman escort Denizli şişman escort Samsun escort kızlar Malatya şişman escort İzmir şişman escorts Samsun şişman escort İzmir eskort bayanlar