Huzur Evi Sakinleri, Sokak Hayvanları Rehabilitasyon Merkezini ziyaret etti
Kırşehir Huzur Evi sakinleri, Kırşehir Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü Sokak Hayvanları ve Rehabilitasyon merkezini ziyaret ederek barınaktaki hayvanlarla ilgilendiler.
Huzur evi sakinleri her ayın 1 veya 2 günü Sokak Hayvanları Rehabilitasyon merkezini ziyaret ederek, sokakta yaşayan miniklerle güzel bir gün geçiriyorlar.
Ziyaretten sonra mutluluklarını dile getiren Huzur evi sakinleri Belediye Başkanımız Yaşar Bahçeci’den Allah razı olsun şehrimize çok iyi işler yaptı. Sokak Hayvanları rehabilitasyon merkezini de güzel yapmış, çok memnun olduk. Bizlere burayı gelip görme imkânını sağladığı için teşekkür ediyoruz.
Başkan Bahçeci Kırşehir Huzur evi sakinleri her ayı bir yada iki günü Sokak Hayvanları Rehabilitasyon Merkezini ziyaret ediyor. Bizde yaşlılarımıza bu konuda her türlü desteği veriyoruz ve vermeye de devam edeceğiz. Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri n nezaretinde yaşlılarımıza Rehabilitasyon Merkezimizi gezerek orada bulunan sokak hayvanlarını severek vakit geçirmelerini sağlıyor.
Başkan Bahçeci, Yaşlılarımızın yüzlerini gülerken görmek bizleri mutlu ediyor. Bizleri büyük fedakârlıklarla büyüterek, bugünlere hazırlayan büyüklerimize olan borcumuzu asla ödeyemeyiz. Yaşlılarımız yalnız bırakmayarak, daima onların istek ve arzularını her zaman yerine getirmeye çalışıyoruz. Bütün yaşlılarımıza sağlıklı ve huzurlu bir ömürler diliyorum” dedi.
İlk yorum yapan siz olun